2012-03-07 07:47:44• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - Kissé el van varázsolva önmagától

Napi horoszkóp március 7.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kissé el van varázsolva önmagától, és ez megnehezíti a tisztánlátását. Már-már mázsás súlyok kellenek a földön tartásához. Talán ezért van az, hogy olykor tehernek érzi a társát. Pedig nem teher, hanemm horgony a földi világhoz

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre egy boldog nap! Önnek mindig is meg volt a lehetősége a boldogságra, de ma ezt végre észre is veszi! De ne rontsa el ezt felesleges könnyelműséggel. Öltözzön melegen, és igyon sok forró teát, különösen, ha sokat kell kint lennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon inkább kerülje a vitatkozást. Nem biztos, hogy mindenki megérti az érveit. Valahogy nem sikerül igazán tisztán és szabatosan megfogalmaznia a gondolatait. Várjon jövő hétig!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ellenségei lesben állnak, de ez nem kell, hogy elriassza önt a lépésektől, amiket meg akart tenni. Különösen akkor, ha nincs is más lehetősége. Lehet, hogy senki nem érti meg pillanatnyilag. De ez nem mindig lesz így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerelemre és kalandra áhítozik a mai napon, és minden lehetősége meg van rá, hogy elérje, amit akar. Csak adjon jeleket a kiszemelt személynek bátran, valószínűleg már ő is régóta vágyik önre. Legyen kicsit szemtelen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rengeteg lehetőséget kínál a mai nap. Önön múlik, hogy tud-e élni vele. Ha félreteszi kishitűségét, és végre kiáll a tervei mellett, akkor meglepődhet, hogy nem is talál oly sok ellenzőre. Bátorság!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit bizonytalankodik, már megint folyton mérlegel, és így nem csoda, ha mások sem tudnak bízni önbe. Vegye elő igaz hitét: elsodró lendülettel tud csak másokat is magával ragadni. Ha elkezdi, a folytatás már nem lesz nehéz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Csodálatos nap áll ön előtt: szerelmese gyengédségének emléke kíséri önt egész napján, és az este sem múlik el szerelem nélkül. Munkatársai is kedvesek, a főnöke, meg mintha ott se lenne. Ha ez sem elég, egyen csokit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma egy olyan hírt kap közvetlen környezetéről, vagy rokonairól, ami átértelmezi napját, sőt akár egész gondolkodásmódját. Eddig talán elesettnek hitte magát. Ma ráébredhet, hogy vannak, akiken önnek kell segítenie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hideg megkeseríti az életét. A nap hiánya pedig egyenesen depresszióssá teszi. Pedig volna rá mód, hogy változtasson ezen. Ha a déltengeri utazást nem is finanszírozhatja, egy szoláriumot azért megengedhet magának.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy mai találkozás meghatározhatja sorsát hosszú időre. Lehet, hogy az elkövetkezőkben ez több tevékenységet, lótás-futást, levelezést jelent önnek. Ha így is van, örüljön neki. A hírnevét alapozhatja meg most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Romantikus nap áll ön előtt. Ne legyen rest ma korán kelni. Nehogy a felhalmozódott munka és gondok miatt ne jusson el élete randevújára. Arra meg ne is gondoljon, hogy lemondja, vagy elhalassza. Örökre bánná!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: